Glstn Meliketab Benim 24. Haftada belli olmaya başladı.Suan 29+2 fakat hala küçük bir karnım var😊Ama bu halimden memnunum.Bu halde bile zorluyor büyüdüğünü düşünemiyorum 😂😂Bence bir de karın küçük olunca daha az yırtılma olur diye düşünüyorum.Ama kızım tombik maaşallah 😍Ve de kıpır kıpır 😂😂
yagmurtpl Destina21 benim 11+2, pantolonumun düğmesini kapatmıyordum normalde, bugün fermuarını hiç çekmedim o derece rahatsız hissettim, hemen gidip hamile pantolonu aldım kendime 🙄 şişim sanırım neden böyle bilmiyorum
Gamzebzk06 Meliketab 20 haftalık olduk 17 haftaya kadar dümdüz oldu karnım ama şimdi bir anda pat diye çıktı tabii çıkma aşamalarıda var karın ayrı mide ayrı çıkıyor sen sanıyorsun bu kadar çok kilo alamam midemin hali ne VS diye meğer bebek yukarı çıktığı için mide çıkıyormuş :) yani galiba daha zamanı var sana :)
Zehra5507 Meliketab ilk gebeligimde 18-20. Haftalar gibiydi ondan önce hep kendi kiyafaetlerimi giyebildim şuan 15 haftaligiz şişkinlik var bağırsaklardan dolayı bebek göbeği değil ama belim kalinlastigi için en çok taytla raht ediyorum
Betultaskin Meliketab 24. Haftadan sonra çıkmaya başladı ☺️Ama hala dar giymediğim sürece kimse anlamıyor 😂 27+6yız
Bo25 Meliketab benim cikti biraz 13. Haftaym..brak çıkmasın agzna kadar napican zaten son aylarda çıkıyor baya