grego05 Merhaba kızlar 36+2deyim Bugün sabah magnezyum içmiş olmama rağmen bir kaç gündür bel ağrılarım vardı ama artık buna alışmıştım. Ama baldırlarım bacaklarım aşırı bir ağrı içinde uyuyamıyorum ağrıdan Örnek vermek gerekirse geçen sene covid olduğumda böyle ağrılarım vardı o derece arttı. Kasıklarımdada ağrı var çocuk bazen kendini çok kasıyor geriyor o zaman artıyor Belim+sırtıma birde dayanılmaz bir bacak basen ağrısı eklendi. Normalde doktora sürekli giden yakınan biri olmadım. Ama böyle devam ederse ağrı bişey yapmam gerekecek gibi Magnezyum soda vs hiçbir işe yaramıyor varmı yaşayan yada bilgisi olan ?
Kedigiller 37+6 haftalık hamileyim bende de durum aynı düşün uykusuzluktan ölüyorum ama agrılardan uyuyamıyorum doktorum doğal dedi vücudunu cok dinleme güçlü ol demişti , bebek hep büyüyor hemde yeri daraldığı için baskısı artıyor
grego05 Kedigiller En son gittiğimde 3 kilo olmuştu 1 haftada ne kadar fazla büyüyebilirki anlamadım. Bi krem bi ağrı kesici bişey dedi mi peki ? Sıcak duş aldım yine etki etmedi masaj yapsak diyorum dokunamıyorum morarmış gibi ağrıyor heryerim
Kedigiller grego05 yok krem agrı kesici vermedi önermedi cünkü doktora göre bu ağrılar doğal, magnezyum vermişti suda eritilenden, ama ben cok ağrıları hafifletiğini düşünmüyorum. Cok sıcak suya da duş alma cünkü daha haftan var kasları yumuşatmasın.