MelodyFairy postunuzu baştan sona okudum bu umutsuzluk için yolun çok başındasın ve kendini salman içinde çok erken. Neden bu kadar stres yapmak yerine gidip kan vermiyorsun? En azından 1 kez strese gireceksin varsa da yoksa netleşip öğreneceksin. Olsa çıkardı diyip söktürücüye başlamışsın hadi geç döllenme olsa? Doktor kontrolü altında olmadan bu şekilde girişimler yanlış.
Ben 13 yaşından beri pco hastasıyım çoğu zaman söktürücüyle bile adet olmayan biriydim. 8 senelik evli sayısız yumurta geliştirici, çatlatma iğnesi, 1 başarısız aşılama, 1 başarısız tüp bebek geçirdim. En son rapor çıkarmak için adet olmayıp en azından söktürücü versin diye gittiğim hastanede kese görerek gebe olduğumu öğrendim.
Bu umutsuzluk için fazla erken. Doktor kontrolü altında olmadan hiç bir ilaç kullanma özellikle böyle şüphelerin varken. Ben adet olmadığım için her ay kan verip söktürücüyü doktor verirse başlıyordum. Yapma lütfen 🙏 gönlünü ferah tut. Rabbim dışında kimse vermeyecek. Geri kalan sadece vesile olacak..