cansualtikulac MelodyFairy kuzum bak benim dün çok az pembe akıntım geldi sabahına erken test yaptım silik çizgi yerleşme olabilir
MelodyFairy 1garipanne mutlu resim yazıyorum Google sonra yüklüyorum oraya kopyalayp buraya yapıştırıyorum
Aysegoksall MelodyFairy benim de adetim 2 gün gecikmişti hemen test yaptım silik çıkmıştı sonra kan testinde kesinleşti
Huhu21 MelodyFairy canım seni ümitlendirmek istemem ama belki üstüne görüyor olabilirsin en iyisi bir erken gebelik testi benim teyzem üstüne görüp öğrenmişti senin gibi testine baktığım zaman ilkinde de gördüm sonuncu da da 🫶🏻
Tuubaoz MelodyFairy kiz senin bu umutsuzluğun beni deli etti aaa 😁☺️belki yerlesme kanamasidir keske bi acile veya özele gitseydin hemen kan vermeye
MelodyFairy Huhu21 yapmam daha test canım henüz sökülmedi ama sökülür. Sonuçta üstüne görmeyle regl arasında fark var anlarım diye düşünüyorum eğer sökülürse normal regl gibi devam ederse problem yok ama böyle sökülmezse olabilir 🥹
1garipanne adatuna hayir yanlis anlasilmak istemem kesinlikle zor bi surecten gectim ve bian inanamadim o yuzden attim farkli bi amacim yok