Mercan_Lina Tugcecv bende senin tam tersin nerde meyve varsa canım istiyordu avakado hayatta yemem kızım yedirdi helal olsun ne görsem canım çekiyor hala devam ediyor bide
Tugcecv Mercan_Lina ben meyve de yiyorum ama abartarak her şeyi hic bos durmuyordu ağzım. Aman dikkat edin ya şeker cok tehlikeli bebek için
Mervegvn123 Tugcecv kız ben bır kılo muzu yesem 3 sene kabız gezerım anam sen hak etmişssin kusura bakma 😂😂
Mercan_Lina Mervegvn123 bu aralar taktım çin videoları çıkıyor önümden onlar ne yiyorsa canım çekiyor tövbeler olsun 😂🤣
Tugcecv Mervegvn123 ben 28 yasindayim hayatimda 2 kez kabiz olmusumdur anca😂 tum hamileligim ishalle geçti bana bunlar koymaz 😂
Havvaca Tugcecv hahahahah tabi şimdi çocuğun hakkına girmeyeyim benimde 25 yıllık birikimim var o göbekte ama aşırı büyüdü bu da yavv😂
Tugcecv Mercan_Lina çilek aşerdim ben ilk 3 ayda. Cilekte kesmedi cilekli pasta aserdim sonra. Baska asermem olmadı diger yediklerim tamamen keyiften
Mercan_Lina Ben genelde günde 3kilo salatalık 2kilo domates tuzlu yedim sonra karpuza taktım sonra nar sonra birdaha karpuz şimdi neyden aş ermişim ben
Mercan_Lina Sahnedekimadam benimde erik çekti çok kötü bulamadık ki trendyoldan buldum oda geri gitmiş eve getirmediler bende sinirlendim 😝😭
Mercan_Lina Mervegvn123 yok o duruyor şimdilik hastane çantamı kim taşıyacak annem gelince düşünürüm ama 😂