Tugcecv Mervegvn123 aman Emel Müftüoğlu hovarda sarkisini açınca dalgalandiriyo karnimi danslar yapiyo icerde hovarda mi olcan sen diye sarkiyi kapatiyorum 😂😂😂 alemlere akmasin 😂
Mervegvn123 Tugcecv benımki sadece yatınca uzun uzun kıprasıyor anam aynı babası keyfıne cok duskun ben hareketlıyken cok nadir kıpırdıyor paşam
Tugcecv Havvaca ay bu aylarda taklalar atan oğlanlar 30. Haftalarda hic durmuyorlar 😂 hazırla kendini
Tugcecv Sahnedekimadam Allah sağlıkla kucağımıza alip buyutmek nasip etsin bütün bebekler çok güzel ♥️
Mervegvn123 Sahnedekimadam ahhhh maşallah güzel kızceme kızım olsun cok istedim rabbim böyle uygun gördü ama kız cocukları bı baska beeee
Sahnedekimadam Mervegvn123 Bende kız istiyordum içimde kalır dedim erkek olursa 2.kesin düşünürüm falan , kızım oldu ama şimdide erkek içimde kaldı 😁 daha doğurmadan 2.düşünüyorum
Havvaca Tugcecv Allahu Ekber 😂😂şimdiden hareketini babası bile hissediyor daha 18 haftalık. Eşime arkadan sarılıyorum çocuk oynayınca ben demeden anlıyor. Şimdiden böyleyse vay halime diyorum valla 😂😂
Mervegvn123 Tugcecv kızzz bız kararsız kalıp oylama yaptık aılede ılk secenek meteydi ıkıncisi arden di 😂😂 cok mutlu oldum sen koydum dıyınce oda ıcımde kalmıstı 😂😂
Mervegvn123 Sahnedekimadam ahaha ben doktor erkek dıyınce emınmısınız bıdaha bakın dedım doktor yanından cıkınca esıme dedım yuru eve kız denıcez 😂😂 2. Cocugu kesın ıstıyorum kardesı olmalı allahım saglıklı bı kız verırse değme keyfime daha olmayana versin 😂
Sahnedekimadam Mervegvn123 Benimkide sırt üstü yatınca özellikle, sabahları bide .. acaba rahatsız olduğu içinmi tekmeliyor yoksa rahat ettiği için mi anlayamıyorum
Tugcecv Mervegvn123 benim yolda yürürken bir anda sert hareketler yapıyor adımlarımı şaşırıyorum rezillik resmen geçen markette reyona tutundum bekledim dursun diye yuruyemedim😂
Tugcecv Mervegvn123 ben evren ya da mete istedim babası demir istedi pas sökücü de alalım demiri onla yıkarız dedim sonra tamam Mete olsun dedi😂
Mervegvn123 Sahnedekimadam oynasın ıcerden bı belırtı versınde rahatsız olu versın bısey olmaz 😂 hersey onlar ıcın sonucta
Sahnedekimadam Mervegvn123 Bende öyle diyorum 😄 evlenmeden hep ikizim olsun biri kız biri erkek olsun bi taşta iki kuş derdim 😄 bakalımm bu minikler bi gelsin azıcık büyüsünlerde
Mervegvn123 Tugcecv bir kere oyle cok sert toplandı bır yere tekmelemeye basladı dedım doguracam heralde o andada annemle hastaneye gıtmıstım devlete annem ıcın dedım ulan merve okadar sıgortaya para ödedin devlette dogurursan püüü sana
Mervegvn123 Tugcecv üff bizimkide eşkiya dünyaya hükümdar olmazla kurtlar vadısıne takmıs bı alparslan dedı bı çakır dedi bi memati dedi 😂
Tugcecv Mervegvn123 şöyle 2 3 hafta sonra yaptıklarına şok olursun baya topuğunu dirseğini gezdiriyor karnında görüyorum 😂
Sahnedekimadam Tugcecv Yok uykuda değil balım tv karşısında , sabahları sağ sol kroşe geliyor zaten hem el hem ayak çalışıyor 😄