Aysenurunal Selam kızlar hamilelikte göbek çizgisi cinsiyet belirler mi ? Çizgi göbek deliğinin aşağısındaysa eğer kız yukarıdaysa erkek diyorlar
Bir_tirtilannesi Aysenurunal 2. Hamileliğim bu ikiside kız tesadüf mü bilemedim ama çizgi hep göbek deliğimin altındaydı 🙃
Mervegvn123 Pamuk kız merak ettim olanlar kaçıncı haftadan sonra oldu onu da deyin hele hamile olduguma ınanmam lazım okadar masraf ettim dolandırıcılıktan adam bana dava acar valla 😂😂
Sahnedekimadam Mervegvn123 Seni çook eski bir arkadaşıma benzetiyorum isim de tutuyor , çatlicam ama meraktan olabilir mi diye .. Hangi şehirde yaşıyorsunn😊
Pamuk Mervegvn123 valla bilmem ben daha yeniyim hiç olmadı sürme çekersin göbeğine kanıtlamak icin🤣🤣🤣
Mervegvn123 Sahnedekimadam istanbuldayım canım sevdiğin bir arkadassa gel çayımı iç belki oyumdur kim bilir 😂😂 he sevmiyosan seçenekleri düşünmek istemiyorum 😂
Mervegvn123 Pamuk ben daha yeniyim😂 çok iyi yalnız yeni düştük maphus damlarına hayırlı sağlıklı olsun inşallah 😂🌸
Sahnedekimadam Mervegvn123 O dönem çok iyi anlaşıyorduk 😄 lise zamanı Akmerkezde takılıyorduk genelde .. bir şey çağrıştırıyor mu😄
Mervegvn123 Sahnedekimadam yok akmerkezı duydum ama hiç gitmedim sanırım 😂😂 direk söylemeyip çağrıştırıyormu demen ne naneler yediniz dökül 😂😂
Momdiary İlk zamanlarda göbek deliğimin altındaydı sonra azar azar yukarısındaki çizgi belirmeye başladı çizgi demek uymazdı ama sonra sonra çizgi oluştu göğüs hizama kadar kahverengi çizgi belirgin bir şekilde var artık. Cinsiyeti erkek
Sahnedekimadam Mervegvn123 Ahhahahah , eski sevgilimi de tanıyordu isim vercektim de evli olduğum aklıma geldi başka örnek veremedim 😂😂
Mervegvn123 Sahnedekimadam ahh ahhh bilirim hep bu kapalı kutular ardından çıkar bişeyler 😂😂 kocanı bi kontrol et evli oldugunu unutman çok normal gelmedi bana 😂
Mervegvn123 Sahnedekimadam kız dur az kanına gireyimde gecen benım vesilemle şenlensin azcık git sıvış yanına bişeyleri hatırlama vaktıııı 😂