Kitapkurduuu Kızlaar bilginize ihtiyacım var. Dolapta yeşillikleri nasıl saklıyorsunuz ? Özellikle roka aşıyorum dolaba koyuyorum ertesi gün pörsümüş buna bir çare bulmam lazıım
selinsmother Kitapkurduuu ben yıkıyorum sofrada kurutup buzdolabı poşetine koyuyorum diri diri kullanıyorum nerdeyse 1 hafta 🥬 tüm hepsine bunu yapıyorum
minik_koala_ve_annesi Kitapkurduuu kagit havluya sariyorum sonra beze sonra kilitli posete koyup dolaba koyuyorum😇
Yazmelegi_ Kitapkurduuu buzdolabı düzenleyici aldım kağıt havlunun arasına sarıyorum düzenleyicilere koyuyorum bi sıkıntı olmuyor
ABCD0 Tupperware sebze için olanları var onları tercih edebilirsiniz ağzı sıkı olduğu için pursmaz ben bazen rokayı ayrı marulu ayrı hepsini ayrı buzdolabı poşetlerine de bırakıyorum ağzını sıkı yapıp bir sorun olmuyor
Deletedmom_110 Poşetle koymayı sevmiyorum herşeyi kaplara dolduruyorum ama yeşillikleri poşetle koyuyorum tazecij kalıyor birkaçkez kaplara koydum hep purustu çöpe gitti
Pembesarelle2 Kitapkurduuu Bir şey diyim mi 😬 Sebze kurutucum var ayretten sebze saklama kutuları var Tupperware gibi her pazar alış verişine gitmeden kafamda planlıyorum eve gelince sirkeli suda bekletip kurutucuda kurutur kağıt havlu arasına koyar saklama kabına yerleştiririm diye. Sirkeli suya kadar olan kısmı yapıyorum sonrası yok bende jsjaja🤣🤣
Sahnedekimadam Pembesarelle2 Yaa bende sirkeli su yapıyordum.Ama sirkeli suyun bakterileri daha aktif hale getirdiğini yanlış yaptığımızı okudum, bunun için karbonat önerildi ama ona da besin değerlerini kaybettiriyor diyorlar ..
Pembesarelle2 Sahnedekimadam Öyle mi 😳 Ben hiç denk gelmedim ya ve sürekli sirkeli suya koyarım sebzeleri 😒 Ee peki nasıl yıkıycaz öyle saf su ile olur mu ya
Sahnedekimadam Pembesarelle2 Karbonat canım işte , zararlı diyen kesim çok az .. kesin değil yani ama sirke malesef tamamen yok etmiyormuş😔
FatmaAselinAnnesi_60 Kitapkurduuu poşete koyuyorm 3 4 gün gidiyor ondan sonrasını çöpe atıyorum eringeçlik yapıyorum da😂😅🤣
Busel Kitapkurduuu her salı pazar sonrası kendimi mutfağa atıp ayıklayıp karbonatlı sirkeli suda bekletip daha sonra tupperlara koyuyorum her salı canım çıkıyor belki ama inan 3 hafta marulum bozulmuyor bile mesela 5 saatimi çalıyor ama en az 2 hafta rahatim. Sebze kurutucu kullanıyorum tüm suyundan ariniyor. İlk karbonat sonra sirkeli su canım
Kitapkurduuu Busel üşeniyorum ama taze kalması için mecburen bende öyle yapacağım galiba özellikle roka yüzünden bıktım yani onsuz kahvaltı yapamıyorum 2 günde 1 de almak mı gerekiyor annem nasıl tutuyormuş taze bilemiyorum yani 😅😅
Busel Kitapkurduuu poşetle koyulan her ürün çürüyor. İlla poşet ile koyacaksam pazar poşeti ile asla koymuyorum