Tugce_acrr45 Kızlar 10 haftalık hamileyim bel agrım oluyor yatınca normal mi aranızda yaşayan varmı yatağa girince uzanınca oluyor kalkarken falan agrıyor
Pamuk Tugce_acrr45 benimde 10. Hafta başladı 11 oldum belim kırık gibi aynı oturup kalkmakta cok zorlaniyorum
PrensinAnnesi61 Tugce_acrr45 Pamuk Benim 8.haftada başladı 2 3 gün sürdü bitti. Şimdi de 10.haftadan beri ağrıyor. 11+5 teyim. 3 gündür doktor magnezyum verdi onu kullanıyorum sanki biraz hafifledi bilmiyorum. Neden olur bu ağrı allah aşkına mahvetti beni ya siz de mi öylesiniz 😮💨😮💨
Kurtiremmm Tugce_acrr45 ilk haftalarımda böyle olmuştum bende şuan 27. Haftamdayım arada yine yokluyor ağrılar
PrensinAnnesi61 Tugce_acrr45 Pamuk Ben doktora söylediğimde bu şikayetleri 30.haftadan sonra bekliyoruz genelde dedi ama ben böyle erkenden ağrıyan da çok okudum biz de bi terslik yoktur umarım yani ne midem aşırı bulanıyor ne kusuyorum sadece bel ağrısı şikayetim var her defasında o kadar. Her gün belki bugün geçer diyerek kalkıyorum çok zor 🥲
Tugce_acrr45 PrensinAnnesi61 evet canım ya sanki belimin üstünden tır geçmiş yatakta dönerken falan çok kötü agrıyor
Havvaca İlk başlarda benimde öyleydi herkes oğlun olacak erkek bele vurur demişti doğruymuş oğlum olacak. Şu an baya azaldı ağrım kendimi yorunca oluyor tekrardan. 18 haftanın içindeyim şu an
Ruhsuz Merhaba benim de 4.hafyadsn beri belim aşırı ağrıyor ,şu an 14 haftalık halen devam daha cinsiyeti ogrenemedik hayırlı sağlıklı evlat olsun İnsAllah 🤲🤲
-Gr- Kızlar doktorunuzdan magnezyum isteyin cok fark ettiriyor hamileligin basinda ben duz yatamiyordum oturarak yatiriyordum o kadar agrim vardi icmeye basladiktan 2 hafta sonra azaldi mutlaka diyin