Ferayzaman Tetanoz aşısı olan varmı? Aşıdan sonra şiddetli baş ağrısı olan var mı ? Ben yaptım da benim migrenim de olduğu için şiddetli baş ağrısı oldu bende yaklaşık 5 gün sürdü bu böyle ikinci kez yapmayı düşünmüyorum
Tkckvci Ferayzaman valla kuzum ebe bana kolunda ağrı olur olmayadabikir ama genellikle oluyor dedi 2 gün kolum ağrıdı biraz o kadar öyle baş ağrısı falan yaşamaktan da bahsetmedi
Ferayzaman 25_25damla migreniniz varsa bunu sormalısınız baş ağrısı yaparmi çünkü bende çok feci yaptı komalık oldum diyebilirim
Ferayzaman 25_25damla 20 ci hafta oldum en son bir iş için yapmıştım onu oda yaklaşık 7 yıl önce ve buda ikinci kez oluyor .
Ferayzaman 25_25damla zaten kendisi bana haber edip yaptı bana bebek içinmiş ama ben baya etkilendim o gece aşırı derecede sancım oldum ve 5 gün boyunca şiddetli baş ağrısı oldu
25_25damla Ferayzaman yok migrenim sağlık ocağına sordum hemşireme düşük riski yoksa bir sıkıntı yoksa sorun olmaz dedi sormaya gerek yok dedi
Ferayzaman 25_25damla evet o gece hem kolumda ağrı oldu oda normal olarak ayrida bebeğin olduğu yer karnım alt kısmı sancı oldu sbaha kadar bu sürdü
Ferayzaman Tkckvci kol ağrısı 3 gün zaten sürdü ilk defa işte bu baş ağrısı bide şiddetli bir şekilde oldu korktum çok yani ikinci kez yapmayı düşünmüyorum artk .çünkü hic birşeyim.yoktu gayet iyiydim o gün aşıdan sonra direk öyle oldum
Deletedmom_52 Ferayzaman 21. Haftamda olacaktım olamadım aşı yokmuş deprem bölgesine gitti dediler sonra eşim de gitti hataya şuan o da orda o gelince artık gideceğim yaptırmaya o geldiğinde de 24 oluyorum sorduğumda doğuma kadar olabilirsin demişti ebe ama güvenemedim kendi doktoruma soracağım 🤦🏻♀️
Tkckvci Ferayzaman netten bir baksak böyle bir yan etkisi olabilir herkeste farklı reaksiyonlar gösterebiliyor
Cilek-12 Ferayzaman yok daha olmadım ama korkuyorum ya benimde migrenim var olmalımiyim 3 aylik hamileyim