Kuzeymiraa hamile olduğumu öğrendim bugün son adet tarihimin sadece subat başlarında olduğunu hatırlıyorum betam 15000 çıktı. Kese için ne zaman gitmeliyim 🧐 bir de betanın bu kadar yüksek olması normalmi
Tugceee95 Kuzeymiraa hayrlısı olsun ben bes gun gecıkmeyle 12 bınlerde ogrenmstm gttgmde bes haftalık hamıleydm kesemde bebekte gorundu haftasna kalp atısını duymustuk gorunur dıye tahmın edıyorum🙏🏻🥰
Busrayasin2351 Kuzeymiraa beta değeri 1500 üzerindeyken kese görünüyor sizin kesin görünür 🥰 bu arada tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun ❤
Zeynepz Kuzeymiraa bende farkettiğimde iki haftaya yakın geçmişti adetim beta 56000lerdeydi bi kaç gün sonra gittiğimde kalp atışını duydum yani büyüdüğü için betanın yüksek çıkması çok normal en az 5 haftalık var
Kuzeymiraa Yazmelegi_ bu kadar yüksek çıkmasını anlayamadım 😀 ikinci gebeliğim ama inanın herşeyi unutmusum
Yazmelegi_ Kuzeymiraa inanin şuan bende bişey diyemiyorum şu olur bu olur diye en sağlıklısi doktorun demesi ama giderseniz büyük ihtimalle kese görünür , insanlık hali çoğumuz unutuyoruz rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Kuzeymiraa Sahnedekimadam eşimin babasının ikizi var benimde aklıma geldi ama ikiz anne tarafından genetik oluyor diye biliyorum ama allah büyük 🫢
Aselzerya Kuzeymiraa yanlış bilgi olsun istemem bı yerde okumuştum yüksek değerler genelde bebek erkek oluyormuş ki tesadüf mü bilmiyrm benmde değerler çok yüksek çıktı kaçtı hatrlamiyrum bugün ogrendm erkek bebek
Kuzeymiraa Aselzerya benim ilk gebeliğimde ilk değerim 19 du 🧐 erkek oldu 😀 allah sağlıkla kıcağınıza almayı nasip etsin