Sla8995 Selamlar, son haftalara yaklaşırken beni bi acaba doğurur muyum korkusu aldı kızlar 😒🫣😁😁 erken olursa falan diye Allah korusun
FatosNazim53 Sla8995 Kız sen erken olursa diye korkuyorsun ben de normal doğurabilir miyim çok sancı çeker miyim yada sezeryan olursam sonrasında acı çeker miyim diye deliriyorum.
Kiwi12 Sla8995 doğuma günler haftalar kaldı benımde korku oluyor tabı yaklastıkca psıkolojık olarak rahatlama ıcın hurma. Ahududu yapragı çayı ve Meryem Ana otu alıcam
Yum-6161 Al bendende okadar..38/3üm..pazartesi günü sezeryan olucam inş..korktuğum okadar çok şey varkiiii
Yeso- Haftaya giricem bu zamana kadar korkuyordum her sancıda doğuruyormuyum diye panik yapıyordum sezeryan olmak istemiyorum normal doğum yapayım dediğimde çevrem şaşırıyordu şimdide sezeryan yada normal hiç farketmez bir an önce doğursam diye düşünüyorum 😂
Simsekaaysegul Sla8995 38. Haftaya girdim bende bugüne kadar hiç yoktu ama şuan korku heyecan karışık umarım geçer bu duygu.. hepimizin Allah yardımcısı olsun 🥲🤲🏼