SevenTunc 15 haftamdan beri akın varlık kontrolündeyim şuan 32 haftamız hastane ile alakalı Doğum konusunda bilgi aldım çok pahalı değil ama çok kalabalık Sanki ilgisizler Doğum yapan var mı bu hastanede beni aydınlatırmısınız bilgileriniz tecrübeleriniz benim için çok önemli psikolojik olarak sıkıntı yaşıyorum ilk hamileliğim 👼
BehiyeGrel SevenTunc ebeler konusunda mı Bilgi istiyorsunuz ? Benim doktorum da Nurhan hanım bu bilgi faydalı olur umarım yazarlar ..
Kaderyunus SevenTunc 2 yıl kadar orda çalıştım benim çalıştığım dönemde en ilgili bölümdü güleryüzlü ebeleri olan işinin ehli olan insanlar vardı o dönemde kim kalsa memnun ayrılıyordu 🤗
SevenTunc BehiyeGrel genel olarak Bilgi alsam rahatlarım birde Doğum için fatura vermiyorlarmış hiç anlamadım ama almamız gerekliymiş Dr dan memnunum ama hastane sıkıntım var hijyenik bir ortam değil gibi 😞
Meyra34 Bende Esra hanıma gidiyorum ama Doğuma gelmediğini öğrendim akşam veya haftasonu olursa ve mecburen başka hastane ve doktor arayışına girdim oysa doktorumdan çok memnunum hastanede evet fazla kalabalık