Belinay_AliEge Bebişe Kehribar Kolye Alacağım güvenilir bir sayfa önerir misiniz tatlı Anneler 🧜🏻♀️🌸 alıp memnun kaldığınız 🤍
elaymoms Belinay_AliEge insta da mezatci Ramo diye bir sayfa var. Eşim ordan tesbih vs alışveriş yapıyor orijinal has kehribar bebek kolyeleri , damla kolyeler vs de görüyorum hep. İstersen bir bak 😊
Sulezeynep Belinay_AliEge bizzz🥰🥰 rubygumus ınstagram sayfamız toptanciyiz bizzat ailecek kendimizde takıyoruz
Belinay_AliEge elaymoms ooo mezatci Ramo iyiymis 😂 benim adama söylersem dalga geçer şimdi hatun nerden buluyon böyle allengirli sayfaları der 😂😂😂
elaymoms Belinay_AliEge valla kız güvenilir olmasa onermezdim. Bir de orijinal o yüzden 😊 kehribarin orijinal olması çok önemli çünkü
Belinay_AliEge SheeR ben doğduğundan beri taktım kızım 3 yaşına girecek halen boynunda çok faydasını gördüm çok da seviyorum bebeklerde 🥰🥰 şimdi 2 numaram geliyor ona da alacağım 🥰
Sulezeynep Ayreten gümüş magazamiz var bakmak isterseniz çeşitlerimiz çok toptanci si olduğumuz için dışarıya göre daha uygun fiyatlı
Sulezeynep Belinay_AliEge ayrıca kimden aldigin önemli değil genişlerimize faydalı olsun yeter damla kehribar de özellikle faydalı olan bu
minik_koala_ve_annesi Belinay_AliEge birsey sorcam bende aldim ama takiyorum korkuyorum ip.bogazini keserse diye 1 2 gun anca takabildim faydasi salyaya iyj geldi gecmisti ama korkuyorum ve dis cikaricaz sanirim benim oglanda gidikli gomuluyo kolye yatarken fazlalik.kismi ensesine gidiyor iz yapiyor 😒
SheeR Belinay_AliEge bende ilk doğum yapacağım bu aralar aklıma kehribar kolye takılıyor ne zamandan itibaren kullanılıyor acaba diye 🫣 şifa olsun bebişlerinize inşallah
Belinay_AliEge Sulezeynep adana da misiniz 🌸 eşimde şuan adana da ☺️ ben Osmaniyedyim fiyatalriniz neler göremedim 🌸
Sulezeynep Bebislerimize faydalı olsun .. demek istedim işin içinde olduğumuz için daha faydalı bilgiler vermek istedim
Sulezeynep DnzTnr Belinay_AliEge evet adanadayiz canm sayfamıza yazarsan dm den yada numaraya fiyatta yardımcı olunacaktır heryere kargomuzda mevcut
Sulezeynep Belinay_AliEge DnzTnr 05447370123 msj atabilirsiniz mağaza telefonumuz elemanımız dönüş sağlar mutlaka modelleri ordan size atılır