Edafmo Yazmelegi_ benimde öyle olmuştu canım sağlık ocağındaki doktor bi krem yazdı iyi geldi. Sağlık ocağına gitsen iyi olur
Bettuss_123 Yazmelegi_ muhtemelen pişik oldu göğüs altınız. Gün içerisinde havasız kalıp nemlendiği için olma ihtimali bence çok yüksek. Günlük olarak yapacağınız bir kaç bakımla bir kaç günde kurtulabilirsiniz Eczaneden bepanthol pişik kremi ve antibakteriyel pudra alın. Önce sabun kullanmadan sadece su ile göğüs altınızı yıkayın tampon hareketlerle bölgeyi kurulayın. Silmeyin sıyırmayın sadece tampon hareketlerle yapın. Kuruladıktan sonra pişik kremini uygulayın mümkünse krem emene kadar giyinmeyin. Krem emdikten sonra pudra sürüp giyinebilirsiniz. Terlerseniz tekrar pudralayın. Günlük olarak vücudunuzu yıkamaya üşenmeyin ıslak mendille sileyim krem süreyim demeyin. Günde 3 sefer pişik kremini ihtiyaç dahilinde pudrayı kullandığınızda çok hızlı bir şekilde toparlamaya başlarsınız. Kuru tutun ve sürtünmeleri önleyin. Çok geçmiş olsun. 🌸
Yeso- Yazmelegi_ inanın hiçbir fikrim yok internette illaki bulursunuz ama biraz araştırma sonrası. Bana bir yakınımdan geldi kendileri yapıyorlardı satın almadım 😕 alışveriş sitelerinde orjinal olanlar bulunur diye düşünüyorum 🙏🏻
Tusami Yazmelegi_ canım sütyen takmayınca göğüslerin hepten büyüdüğü için aşağı doğru göbeğinle birleşir pişik olur, takmayınca özellikle tam o araya peçete , bez, tülbent vs. özellikle koy, bak başıma geldi sütyen takmayınca, tecrübe konuşuyor 😄
Mutluemos Yazmelegi_ vallaha ben en son vazelin sürdüm o çok şükür iyi geldi onun haricinde hicbirsey fayda etmedi
eylulmihrasmom Yazmelegi_ benim anneannem yaptığı için ☺️ bi bakın ama satan yerler illa oluyor. yanlış anlamazsanız satan tanıdıklarım da var amcamlar vs gibi. ailem alanyada orda büyüdüm yazın sıcaktan çok pişik olurduk annem hemen sürerdi geçerdi 😅
Yazmelegi_ Tusami ay vallahi inan acidan ne yapcam sastim kaldım 😁😁😁 sutyen takmadığım zamanlar tülbent koyarım o zaman
Kayisi Yazmelegi_ benimde çok kötü oluyor yanmış gibi acısı da cabası. Vazelin çok güzel işe yaradı. Ama kokusuz hastane vazelini. Her yerde bulunur heralde. Bende tek işe yarayan şey oldu