aysima-nursima Kizlar kararsizim 2 kızım var aysima Nursima isimleri oğluma isim bulamadım Alparslan yada aslan duha düşünüyorum sizce? Bu arada kendi kizlik soyadım aslan idi
Tiiffany aysima-nursima kızlarınızın adı cok güzel uyumlu olmus. Sami nasıl olur. Ay sima nur sima’ya uyum bakımından isterseniz
aysima-nursima Tiiffany bi akrabam var adı sami hiç de sevmem kendisini o yüzden pek düşünmedim cok tsk ederim ama
blogmomies aysima-nursima Ben olsam Aslan koyardım. Ama Duha ismini iyi araştırın. Eğer doğru hatırlıyorsam Anlamı duman gibi bişeydi. Hoca önermemişti. Ama Duha mı Duhan mı orasını unuttum. O yüzden bi bakın ☺️
Pnarvrl aysima-nursima alparslan guzel ama cok var ve soylemesi zor gibi geliyo bana son 5 senedir alparslan ve ertugrul isimlerini cok duyuyorum😃
FatosNazim53 aysima-nursima Bu sene her yerde Alparslan var. Ben olsam Aslan Duha koyarım. Yine de sen bilirsin canım.
Patito__ Ben aslan veya alp diyorum esim alparslan taraftarı ama bna alparslan ismi asiri zor gelior dilim donmuor bazen oyuzdn alisamadm o isme