minikmucizemmmmmm meryem_06x bende 24+5 dün çok hareketliydi bugün neredeyse tek tük hareket ediyor🙁 yatağa girdim yattığımda vururdu sert şekilde hareket ederdi ama şu an neredeyse hiç hareket yok endişe ettim hatta az önce ağladım bende tüp bebek hamilesiyim 🥲
mrsperaa meryem_06x emin olun tam olarak aynı hafta ve gündeyiz bende bebeğimi çok net hissederdim ama 3-4 gündür çok az hissediyorum burda okuduğumda bi çoğu bu haftalarda normal olduğunu söylemiş. Kendi doktoruma yazdığım da bi görmek istedi siz yine de içinizi ferah tuttun 🌼
Tubagb meryem_06x Korkulacak birşey yok 🙂 Aynı zamanlardayız benim de tüp bebek. Bazen çok hareketli oluyor bazen hiç 🤷🏻♀️ Kendini strese sokma ☺️
meryem_06x mrsperaa teşekkür ederim kuzum 🥺 insan korkuyor işte bide o kadar beklediysen Sağlıkla alalım inşallah ♥️
meryem_06x minikmucizemmmmmm aynı durum vallaha 🥺 yarın kontrolüm var bakalım Allahım korusun sağlıkla alalım inşallah ♥️
minikmucizemmmmmm meryem_06x kalktım bi kaşık çikolata yedim bir iki vurdu ama tatmin olmadım😃 göbek deliğinin üzerinde hissettim hareketi acaba oraya çıktı diye mi hissedemiyorum bilemedim. Güzel haberler al inşallah yarın, bana da haber ver🤲🏻