ilkin41 Kızlar normalde gözlerimde hiç sorun yok 2 gündür gözlerimde bulanık görme başladı dün önemsemedim ama bugün canımı çok sıkmaya başladı gözüme perde inmiş hep ıslakmış gibi bulanık. 29 haftalık hamileyim. Bu durumu yaşayan oldu mu acaba.?
Gizzgzz ilkin41 bende tek göz de ssr oldu canım doktora git hamilelikte bulanıklaşma oluyormuş ama benimki biraz, farklı stres kaynaklı olan bir durummuş
Duyulurum ilkin41 tansiyonla ilgili bir durum olabilir, devam ediyorsa bir acile gidin. Bende de olmuştu ama ilk haftalardaydı ve birkaç saat sürmüştü, göz migreni gibiydi
Yazmelegi_ ilkin41 hamilelikte oluyormus gittim doktora astigmat oluşmuş dedi gözlük verdi hamilelikten sonra geçmezse geri gel dedi
ilkin41 Gizzgzz Allah Allah yaa birden oldu hergün bişey çıkıyor çıldırmama az kaldı gerçekten yaa 🤦🏻♀️ normal göz doktoruma mı sıra almalıyım kadın doğuma mı
ilkin41 Duyulurum tansiyonum normal. Bende ne migren var ne gözle ilgili bir sıkıntı 6 ay önce gitmiştim kontrole gözlük bile kullanmıyorum.
ilkin41 Yazmelegi_ çok sağolun valla korkuttular beni zehirlenme falan yazan olmuş. Gözümün bozulmasına razıyım şuan yeter ki zehirlenme falan olmasın 🙏