1busra-5 Kızlar 33+5haftalik hamileyim artık dişimin ağrısı durdurumuyor acaba diş çektiren felan oldumu hamilelikte bilgisi olan var mı
didem8950 1busra-5 ben 28 haftam da doktor onayı ile çektirdim ama doktorum son haftan zaten 28 den sonra yasak demişti erken doğumu tetikliyormuş o yüzden
Ersagununannesi 1busra-5 benim de 33 de çekmemişlerdi. Hatta diş hekimi buraya kadın doğum doktorunuda getirsen gene de çekemeyiz diyip antibiyotik yazdı parol kullan dedi
bsramlkcoglu Merhaba canım ilk gebeliğimde 11 haftalık iken çektirdim doktor onayıyla hiç bir sıkıntı yaşamadım oğlum 4 yaşına girecek 😌 O aşrı ile zaman geçmiyor 🙏
1busra-5 bsramlkcoglu aynen cnm benimde ilk gebelik ve korkuyorum bilmiyorum bakalim ama aşırı agrıyor
bsramlkcoglu 11 haftalıktım canım ben ilk defa diş çektirdim ozaman 😞 Ama daha geç çekerler mi bilmiyorum inşallah tez zamanda ağrılarım geçsin 🙏
Brcmt2 17 haftalıkken çektirdim hem kadın doğum doktorum hem de diş doktorum ilk ve son 3 ay önerilmiyo işlem yapmıyoruz demişlerdi