Busebusee Türbeden bebek isteyen bir anne adayi varmı varsa eğer olduysa ne kadar surede oldu bilgi verir misiniz ☺️
Sinemce__ Busebusee bebek istemek için türbeye gitmeye gerek yok canim kimden isteyeceksin türbede? Haşa şirke girer. Bisey istemek için dua etmek yeterli
Deletedmom_106 Busebusee alternatif tıbba karsı deilim çok kişi biliyorum bu şekilde bebek sahibi olan. Ama Dua isterken aracı koyma taraftarı deilim. Rabbim dilerse hersey olur 🌸
Busebusee Armess_loya illaki oyle ama bir umut kucagimiz bir kere bos kalinca insan her yolu denemek istiyor eskiler de boyle olurmus sordum bende biliyorum allahtan geldigini o canın
Busebusee Daisy0000 illaki oyle ama bir umut kucagimiz bir kere bos kalinca insan her yolu denemek istiyor eskiler de boyle olurmus sordum bende biliyorum allahtan geldigini o canın
Armess_loya Busebusee türbedeki yatıra gidip, dua etmek: burda ki mübareğin yüzü suyuna hartına hürmetine RABBİM SENDEN İSTİYORUM demekle, türbeden bebek istemek demek arasında çok ince bir çizgi var😉 ALLAH HAYIRLI VAKİTTE HAYIRLISINI VERSİN 🌸