Semagnydi Kızlar hepimiz sağlıkla bebeğimizi alalım inşallah kucağımıza 34 haftalık olduk artık daha az tekme hissediyorum daha çok böyle dönüyor onları görüyorum dışarıdan görülüyor bu haftalarda bunları yaşayan var mı?
Dlkzz Semagnydi bende az hissediyorum. Bugün endişelendim hatta vursa bile güçsüz vuruyor ve sanki hareketleri daha derinden geliyor bir kere hafifçe vuruyor bir daha yok.
Hamiss_ Semagnydi Bizimde 34+1 ama aşırı hareket liyiz gece gündüz demeden ya vuruyor ya totişi çıkarıyor. Hatta ilk kızım o kadar hareketsizdi ki karnımda çok şaşırıyorum bu hareketliliğe.
Aybuke_06 Hamiss_ benimde ikinci hamileliğim ilk oğlumu resmen hissetmiyordum ama ikinci oğlum resmen içinde halay çekiyor 😂
Busel Semagnydi canım illa yavaşlama oluyormus bende 33.haftadsn gün aldim bazen çok kuduruk bazen sakin keyifleri göre
Hamiss_ Aybuke_06 Aynen aynen ilkinde sadece bir hıçkırığımız vardı. Bunda delip çılacak gibi her saniye
Elvancn Semagnydi ben 33+3 olduk bugün hissetmedim fazla çok derinden oda ben cikilota yedim dokundum dürttüm zorla uğraştım öyle yaptı dün kıpır kıpır di bugün endiselendjm
Semagnydi Demekki hergün değişiklik gösteriyor insan her hareketindsn korkuyor Rabbım kimsenin evini elini kucağını boş bırakmasın ❤️🤲