Comeasli Kizlar 7 haftalik hamileyim bu süreçte 3 kere gittim ve doktor her seferinde sağ tarafa bakiyor bebek sağda mi oluyor bu şekilde
Zeynep_Sedat Comeasli bende 8 haftalık hamileyim hem sağ hem sol tarafım ağrıyor ama daha çok sağ taraftma ağrı giriyor
canchu Comeasli merhaba ,oğlunuz olacakmis hayrli olsun 🥰 benim de hep sağımdan görüyor doktorum ve gercekten sagimda kalp atışı ile dinliyorum her zaman sag tarafimdan.12 haftalik oldu ,pazartesi gunune randevum var ben de merakla bekliyorum cinsiyetini 🥰
canchu Comeasli Allah gönlüme göre verdi 🥰 bugün %100 oğlum olacagini ogrendik.dipnot Bebeğim sag tarafimdaydi ve 3 kizim sana soldaydi bu da burda kalsin merak edip konu arastiranlar olursa diye .bu arada instagramda parayla cinsiyet bakan cinsiyet_tahmini_kesin bebegimin_cinsiyettahmini Bu iki sayfada kiz dedi ,asla inanmayın resmen dolandırıcılar
Sezgitas Comeasli Comeasli bebek sağ tarafta demek ki 😊 şu an daha küçük ama az daha büyüyünce neresi kafası neresi bacakları diye sorular sorun kendisi anlatmazsa. Gösterirken de karnınızda nerede tutuyor ultrason bakarsanız sonrasında takip etmek çooook daha eğlenceli oluyor 😇
canchu TomrisHanim tabi tabi benim gibi cok baktiran vAr ben de merak edip baktiranlardandim.Gunde 10 kisiye baksa biri 50₺ gunde 500₺ ayda 15000₺ digeri 100₺ bakiyor gunde 1000₺ den ayda 30000₺ yapıyor ,kim denk gelirse kiz erkek %50 zaten
TomrisHanim canchu önüme geldi benim hiç merak etmedim dolandırıcılık arttı en iyi doktor bilir dediğin