Dmlclk Tugbazeyno canım eğer seni çok rahatsız ediyorsa bi doktoruna sor ama çünkü gebelikte neyin ne olacağı hiç belli olmuyor
Freyan Tugbazeyno evet benim çok agridi hani evet yataga düşürecek kadar değil ama can sıkacak kadar hatta benim dollenmeden 6. Hafta başına kadar kas ve bel ağrısı oldu.Surekli sol kaşığıyla çekilme gibi sancılar oldu mesela.Bugun dr sordum rahim şekliyle alakaliymis büyüdükçe kasılma sancisi olur bazı kadınlarda dedi. Bu aralar hafifledi bakalim
Melekannee17 Tugbazeyno benim de bu ağrıdan olmuştu doktora sorduğumda kanama görmediğimiz sürece yaşadığın tüm ağrılar normal çünkü rahmin büyüyor demişti. Şuan 19 haftaligim son iki haftadır da sol yumurtaligimin orada bir sancı var. Kanama olmadığı için endişelenmiyorum. Sen de daha dikkatli ve yavaş hareketler ile geçmesini bekle canım
Tugbazeyno Dmlclk Çok rahatsız edici şiddetli degil kasikta da ağrı yok sadece tek yumurtalıkta hafif ama hissedilen ağrı yarın da geçmezse arayacağım doktorumu
Tugbazeyno Freyan Geçmiş olsun size de gecen sene düşük yaptım o yüzden etkilendim şimdi de pazartesi tekrar beta vereceğim yükselme nasıl diye hafif de kahve rengi akintim oldu o yüzden endiselendim
Freyan Tugbazeyno evet 4 hafta civarında bende de olmuştu resmen yumurtaligi rahme bağlayan kısmı hissediyordum iple iki yanından çeker gibi geriliyordu. Önceden düşük yapmıştım bunu da kesin düşürüyorum dedim hatta 6 haftaya kadar bekledim kese için bugün gördük çok şükür.Asiri ağrı varsa dr arayın tabi kanama varsa hele asla ihmal etmeyin
Tugbazeyno Freyan Çok şükür kese goruus biraz once yine kahve rengi akıntı geldi yarim aricam bakalım ne diyecek bana da düşük olabilir gibi geliyor 😥
Freyan Tugbazeyno canim 4 haftada zaten kese oluşmuyor sanırım yani yanlış bisey söyleyip seni üzmek istemiyorum ama 4 erken gibi sanki yine de bilimsel makaleleri oku bi.Beta değerini de takip et 2 güne bir kan tahlili ver. %66 artış olması gerekiyor betada sağlıklı bi gebelik icin
Freyan Tugbazeyno yani demek istedigim kese oluşmadan veya oluşup bi problem olmuşsa düşük olabilir aynı şey bende de olmustu.Problemli embriyo tutunamiyor çünkü. Genetik kusurlu veya farklı bi durum varsa bunu biz bilemiyoruz malesef insallah gönlüne göre olur sağlıkla alirsin kucağına