Kubrakck2222 Kızlar ben normalde uçlarında ip oluyor bağlanıyor diye biliyorum ama 2 takım hastane çıkışı aldım ikisinde de ipsiz çıktı hırka gibi genelde böyle mi oluyor ben anlamadım🫠
Balbebek012 Kubrakck2222 o ince gömlek canım zıbın üstü giydi rebilirsiniz veya direkt giydirip üstten bir şey giydirebilirsin
Eceecim Kubrakck2222 10 lu takımların içine koyuyolar genelde ama. Belki sizin aldığınızda yoktur. Ben iki tane 5 li takım aldım. Ekstra olarak 2 tane de sizin bahsettiğiniz şeyden aldım. İsmi asla aklıma gelmiyo 😂😂
Busel Kubrakck2222 ben normal citcitli zibin aldım 5li takım altına arkadaşım ondan almış ebe giydirmemis bile bune demis
story Balbebek012 iç zıbın ben de aldım ama üstüne direkt alt üst takım mı giydirmek gerek yoksa o takımın altına da bir pijama altı giydirmeli mi kararsız kaldım
Kubrakck2222 Balbebek012 CmreKsidar Eceecim Busel Nnanaa Deletedmom_110 Merveeymenn Mavisim099 Eceecim Surprizzz2022 Civcivannesi-38 Rabiaturgut4445 Çok teşekkür ederim hepinize ❤️dün çantasını hazırladım koymadım o parçayı bana da gereksiz geldi biraz keşke önceden sorsaydım e bebekten gidip yedek 1-2 tane daha almıştım 😬😅
Merveeymenn Eceecim ben onu bulamadim giydirmesem onun yerine sadece zibin giydirsem icine olurmu acaba ya 🥺
Busel PSerenity aynen o yüzden bende almadim fırlatmış ebe onu görünce 😂😂 aynısını yaşamamak için almadim hahahaha
Deletedmom_110 Kızımın hastane çıkışının içinde de vardı hiç kullanmadım saçma geldi bana bilmiyorum 🤭
Eceecim Merveeymenn bence olur ya. Bana da annem zorla aldırdı 😬 al al giydiririz falan dedi. Alttan çıtçıtlı bodyler daha kullanışlı bence ☺️☺️
Mavisim099 Kizlar o şey göbek bağını rahatsız etmesin die giydirilen için gomlekmiş bende bebek magazinda öğrendim ne olduğunu 😅
Surprizzz2022 Ben ogkumda bı set hastane çıkışı aldım ebe onu gydrmedi bile😅😅 smdi hiç hastane çıkışı hiç almadım 😅😅 direk tulum aldım bı kactane
Civcivannesi-38 Surprizzz2022 öyle mi ya iyi yapmışsınız ben de mi öyle yapsam 🫠 4aylığız henüz 😊 hayırla kavuşalım miniklerimize İnşaAllah 🤲
Surprizzz2022 Civcivannesi-38 aminn insaAllah. Yani hastane çıkışı ilkinde hevesim vardı yatrdim isimli . Smdi yine yptrdim ama sadece tulum sapka eldiven olarak. Maksat hatıra kalsın diye🤗