Alimenur esmerella37 valla bence oldu gibi ya hadi inşallah hayırlısıyla Ama artık al şu testi çatlıycam meraktan
MelodyFairy esmerella37 ben adetten bir gün önce yapmıştım o bile daha koyu çıkmıştı simdi yaptım baya silik gebelik testi yapmıcam 🥹
esmerella37 Aysecan0335 insallah kzumm yaaa şimdi tekrar ovulasyonu denesem mi gebelık testi alana kadar koyuluk gitmismi diyr
Aysecan0335 esmerella37 bence gebelik testi al hatta surelab diye bi marka var kaset test bu , hcg 5 in üzerindeyse silikte olsa direk çıkıyor , yoksa tabi başka marka alırsın hadi hayırlısıı 😊
Sezenn_ esmerella37 nasıl bi heyacanla açtım bende postu kuzum benim 🙈🥰 inşallah gönlündeki gibidir dualarımız kabul olmuştur haberdar et mutlaka olur mu 🌸
Aselzerya esmerella37 tahmin yaptığınız herkes artık sizden bı haber bekler oldu bu testten anlamıyorum erken gebelik testi de deneyin isterseniz emin olmak adına Allah size de nasip etsin bu duyguyu 🌸
Aselzerya esmerella37 bu kadar duan eden hamile var illaki birinin de olsa duası kabul olur inşaallah