gizemmm30 22 haftalık hamileyim. Sadece taramalarda kan verdim. Herhangi bir kan testi istemedi doktorum. Sizde de aynısı mı yoksa genel bir tarama için kan veriyor musunuz?
Tugce3561 gizemmm30 benden de her ay vs istemedi doktorum ben kendim bazen sağlık ocağına gidip yaptırıyorum
Yazmelegi_ gizemmm30 her ay randevuya gittiğimde kan tahlili yapıyor birde ayriyeten sağlık ocağı kan tahlil takibi yapiyor
selinsmother gizemmm30 ben devlet hastanesine gidiyorum kendi isteğimle 3 haftada 1 kan veriyorum ☺️ kendi kendime takibi yapıyorum değerlerim kötü çıkarsa gidiyorum felan troid var bende
hayalperest2310 gizemmm30 üç ayda bir devlete gidiyorum ben ama sağlık ocakları da alıyor belirli aralıklarla
gizemmm30 Teşekkür ederim. İlk çocuğumda hemen hemen her gitmeme kan veriyordum. Doktorum gittiği için başka doktora gidiyorum. Bu hiç kan almadı benden. Sağlık ocağıda aramadı hiç sadece tetanoz aşı için aradı bir kere. Orda da kan almadılar.
incitanesi__ gizemmm30 bende 10. Haftada genel kan ve idrar tahlili vermiştim şuan 23 haftalığım başkada tahlil vermedim doktorumda hiç istemedi
Zmrt2208 Ayda bir kez kan ve idrar tahlili yaptırıyorum doktorum istiyor düzenli olarak takip ediyor.
Gozdece_06 gizemmm30 33 haftalık hamileyim 2li ve 3lü tarama da bi de şeker yüklemesinde kan verdim onun dışında sanırım sıkıntı olmayınca kan istemiyor diye düşünüyorum.
Busel Aile hekimi ve ebe genelde yapıyor hatta daha dün gidince aile hekimi kan tahlili istedi verdim son kontrollerini yapalim dedi kendi doktorumda o tahlillere bakıyor aksi bir durum varsa tahlil istiyor