Dark bademli_puding kişiye bağlı, benim karnım çok büyüktü ama hiç göbeğim kalmadı. Korse de kullanmadım. Göbeğim yağlı değildir hamille ikende hiç yağ yoktu
bademli_puding Dark genel olarak benim göbeğimde de yağ yok yağın fazlası hep basen ve bacaklarda toplanıyor
bademli_puding Ebrarobusra bende dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum tatlı bitiriyor beni normalde tatlıyı geç çikolatadan nefret eden ben her gün çikolata yemeden duramıyorum 😂
bademli_puding Arzukym09 benim bir hafta sonra gel dediklerinde gittiğimde sadece üstündeki bandı çıkardılar açacakları dikiş yoktu artık eskisi gibi değil bildiğim dıştan görünen ipler yok artık ama sizinki nasıl bilemiyorum
Arzukym09 bademli_puding iki ucunda ip oluyor onu alıyorlar galiba ve ben biraz korkuyorum bilgi almak istiyorum fakat kimse bilmiyo
Dark bademli_puding doğum sonrası hareketli olursanız ve lohusalıkta bol su sağlıklı beslenme ile sizinde kalmaz. Yağ olsa zor gider ama sizde şanslı kisimdansiniz
bademli_puding Dark hareketli olurum kesin kızım okula gidiyor aile çok kalabalık gelmek isteyen çok olur eminim kabul etmemekte olmuyor maalesef düğünümüz var annem çalışıyor yardım edecek kimse yok yalnızım o yüzden kesin hareketli bir yaşam beni bekliyor 😅
Nur4400 bademli_puding valla bebegımı kucagıma alıyımda göbek onemlı degıl benım ıcın sonuçta cocuk dogurmus bır anneyım göbüşte oluversın:)
Zln2152 bademli_puding aynen kuzum dediğin gibi. İnşallah atlatırız canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏
Azra41 bademli_puding bende de kaldı bende korse kullanamadim ama öyle abarttiklari gibi yok sarkma oldu vs yok .. ayva göbeğim var 😄
bademli_puding Azra41 ben o kadarını normal görüyorum canım karın o kadar büyüdükten sonra tekrar eski sıkı hali olmaz bence
bademli_puding Buseufuk1531 eritirsin canım dert etme benimde kalırsa bende mecbur spor diyet bi şekilde eriticem
bademli_puding Ebrarobusra tatlı yemediğim gün yok sanırım aşırı düşkün oldum tatlıya keşke olmasaydım 😅