Ozlemduman bademli_puding benim aldığım korseyi kullanamadım ilk başta doktorum korsen var mı diye sordu gösterdim bu olmaz ameliyat sonrası korsesi alın dedi eşim hemen gidip aldı bir medicalciden getirdiği gibi taktık oda da daha yürütmeye kaldırmamışlardı bile. İyi ki de takmışım dik durmamı rahat yürümemi o korse sağladı
tubiii11 bademli_puding bunun sezeryanla alakası yok bence ablam iki çocuğunu da normal doğurdu ve çok zayıf biri 48-50 kilo ona rağmen göbeği var 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
bademli_puding tubiii11 evet aslında daha çok kiloyu nerden aldığınla ilgili bencede mesela ben kilo aldığımda ilk basenlerim kilo alır
bademli_puding Erbe ben özelde ilk doğumumu yaptım ama koymamışlardı bu defa devlette yapıcam doğumumu belki koyarlar
DeustchBurcu bademli_puding bende kalmadı, 3-5 gün korse kullandım kendi işimi rahatça yapabilmek için çünkü korse dikiş oldupunu unutturuyor bence. Sonra hiçbişey kullanmadım, kızımın peşinde gitti kilo da göbek de
Ozlemduman bademli_puding yok cırtlı krem rengi bi korse o demirli olandan eşimde vardı biliyorum ama benimki öyle değil
Erbe bademli_puding ins ben ilkide özeldi buda özel olcak devlette randevu bulmak zor biraz bide zaten doktor bulmak mesele
Ozlemduman bademli_puding evet hatta ben özellikle gece yatarken takıyodum yüz üstü çok rahat uyuyodum öyle
Ozlemduman bademli_puding uyudum hastaneden eve gelince ilk işim yüz üstü uyumak oldu korse olmasaydı yatamazdım ama
bademli_puding Erbe ben çok şükür o konuda henüz sıkıntı yaşamadım hastanede tanıdıklarım var kadın doğum bölümünde çok yardımcı oluyor doktorlar