Sbs4 Henüz 6+6 dayız. Tsh 2,9 çıktı. Doktorum ilaç başladı ama çok endişeliyim. Tsh yüksekliği bebeğe zararlıymış. Bilgisi olan veya yaşayan varsa paylaşabilir mi :(
Sevval0308 Sbs4 canım 8.15 ile öğrendim ilk haftalarimda ilaç kullanıyorum o zamandandir çok şükür düşüyor doğuma kadar devam edeceğiz öyle yüksek değil değeriniz korkmayın endokrine gidin durumunuza göre ilaç başlarlar uygun gorurlerse
pelinden Sbs4 benim de o haftalarda 3.8 civarı çıkmıştı. Doktorum düşük doz ilaç başladı. 1 ay kullandım 0.75’e düşmüştü. Bazen Saglık ocağında da kontrol ediyorlar onda da 1.2 falan çıktı. İlaçla kontrol altında tutulabiliyor merak etmeyin 😊
Sbs4 Anomalilere sebep olabilir diye okudum bu beni çok endişelendirdi. Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🙏🏻
Naciyeerc Bende hamileliğimin başından beri ilaç kullanıyorum 25 mg ile başladık 33 haftadayiz şuan 100 mg kullanıyorum korkacak birşey yok yani merak etmeyin
Umrangunes Ben 28-29 haftalarda basladim tsh 2.54 cikti en dusuk doz hap yarim kirip iciyorum suan 37deyim
Aryast Umrangunes 3.trimester için normal kabul edilen bir değer aslında sizinki neden ilaç başladınız ki
mihribanerdogan Benimde 4.59 civarıydı tsh ilacını mutlaka kullan 3 hafta sonra bakınca 1.57 ye düştü kullanmazsan zararlı olur
Umrangunes Aryast hamileyken bu degerin 2 bucuk uzerine cikmasini istemiyoruz dedi doktorum önlem olarak verdi zaten çok düşük doz kullaniyorum hap kullanmasam belki daha fazla yukselirdi gecen hafta yine kan verdim kontrol amacli güzel bi seviyede cikti tsh