Kirazzz Keşke biri beni de önceden uyarsaydı 34. Haftamda şiddetli ağrıyla uyandım nefesim kesildi öldüm sandım. Hastaneye gittim 15 mm büyüklüğünde bi kaç parça var denildi yumurta yemeyi ve yağlı yemekler yemeyi kesince ağrısı geçti ama berbattı
Kaderisa Kirazzz evet bende dün sabah o sancıyla geldim hastaneye hala hastanedeyim şuan kanala düşme ihtimalinden korkuyorum çok erken oldu😞 kusmalarınız ne durumda bilmiyorum ama kusmanız nasıl ben can çıkarıyorum sanki öyle zorki taştan mı kaynaklı sizde de oluyor mu
Kaderisa Deletedmom_106 hamile olmasam bende direkt gireceğim ama bebekle nasıl olacak bilmiyorum parol fayda etmiyor başka birşey yok
Deletedmom_106 Kaderisa doğumdan 10 gün sonra ameliyat olanlar vardı post açmışlardı. Sizde olursunuz Dr uygun görürse. Yağlı yemeyin kızartma yumurta vs. Meyve çorba yoğurt yerseniz ağrılarınız hafifler
Kaderisa Deletedmom_106 evet doğumdan sonra bende olmak istiyorum inşallah ama doğuma daha çok var nasıl olacak bilmiyorum
Deletedmom_106 Kaderisa biliyorum çok zor zamanlardı bende hamileyken varmış ama anlamadım. Aynı ataklar o zaman da olurdu üstüne bi yıl daha çektim taş iltihap çamur.. Ağrı kesici fayda etmiyor acile giderdim en etkili olan bile fayda etmezdi. Hafif beslenin şimdilik inşallah ameliyata kadar ağrınız olmaz