sevenanne Merhaba benim kan sonuçlarım biraz şüpheye düşürdü beni tecrübeli anneler bana yardımcı olabilir misiniz? 1 Mart-19,28 3 Mart-105,93 5 Mart-197,2 8 Mart-813,2 İlk iki sonuç hariç diğer testleri farklı hastanelerde yaptırdım.
sevenanne Kbb25 Bir az bir çok artması beni tedirgin etti önceden düşüklerim olduğu için biraz fazla tedirginim galiba
sevenanne Pamuk Bir az bir çok artması beni şüpheye düşürdü. En son düşüğümde de çok az artmıştı sonra bir anda arttı ertesi gün düşmeye başladı. Bu şekilde olup sağlıklı gebelik elde eden var mı diye merak ettim.
eylulmihrasmom CeydaST artışla ikiz belli olmaz ancak kese göründüğünde belli olur o benim de aşırı hızlı arttı ama tek şu an
Kbb25 eylulmihrasmom Benimde öyle oldu ama tek gayet güzel artmıs sonuclarınız 2 gün sonra bidaha verin isterseniz benımde bi 3 katı bi 2 katı artıyodu değişiyo saate göre bile
Pamuk sevenanne yok canim kiminin 3 4 kat artar kiminin 2 kat kiminin biraz daha az Rabbım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
sevenanne Pamuk Cevabın için teşekkür ederim Rabbim hepimizin yavrularını korusun 🙏🏻 sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi canım🌹
Pamuk sevenanne seni cokk iyi anlıyorum bende bikac ay önce sağlıksız gebelik yaşadım beta hiç düzgün artmiyordu 20 30 sayı çıkıyordu ŕahat ol❤️
Kbb25 Benimde sağlıksız gebeliğimdi bundan önceki gebelik ilk 2 katı arttı sonra bakmadım 1 hafta sonra anca 2 katı olmustu sonra beta geri düştü 488 e cıkıp düşmeye basladı ikisi farklı endıselenmeyin gayet güzel artıyor💕🫶