Tinkipinki 3kuzuAnnesiyim [https://www.hizliresim.com/2litkyq] Benimkininde dudakları gözüküyor kızmı yani🤣
cokkasmabeabi 3kuzuAnnesiyim ne güzel valla. Hem kızı hem oğlu olup her şeyi atan salak ben 😂😂 bir daha cocuk yapmayım diye attım bir de akliiim nerdesin nerede benim aklım😒
Aysegul_3838 3kuzuAnnesiyim abla benimki böyle bana bugün yüzde 90 erkek dedi iki hafta sonra tekrar gidecem yüzde 10 pay bıraktı
3kuzuAnnesiyim Betul124 yooo eglence oyke oyke 22 hafta olmusum. Zmnın cogu gecmiş bile. Malum hamılelık yzun ve sıkıcı bır dınem bır uras bul kafanı dagıt haftanı bıtır kafasındayım
3kuzuAnnesiyim Aysegul_3838 canım bı kere bsktım ne kdrda baksam anlıcgö o kdr doktır dglm olsam kndım ıcın 40 takla atmazdım😀
Aysegul_3838 3kuzuAnnesiyim doğrusun abla bu yeni özelde baktırdım erkek dedi ama yüze 10 ihtimal verdi çok merak ediyorum
Nisa46 3kuzuAnnesiyim Bana da doktorum kesin bişey demiyor ama ben o pipiyi gördüm yani o klitoris olamaz o haftada o kadar klitoris olamaz bence emin değilsen git iyice bak çocuga ekrandan özelde daha ilgili oluyolar🥰❤️
3kuzuAnnesiyim shlmv22 umuorum kı benımkınınde kucuktur ama sanmıorum 13 te gordugum fazla uzundu bnce o uzun ıldugu ıcın bı yete kıstırdı😀
shlmv22 3kuzuAnnesiyim umarım canım Allah gönlüme göre versin inşallah.. Benim kızım olacağından eminim ben inşallah seninde oğlun olur☺️
Nesrinn_23 3kuzuAnnesiyim 12+1 gün oldu doktor hiç bişey söylemiyor banada tahmin yapabilir misiniz rica etsem