Nilsu94 canım benim Rabbim sağ salim kurtarsın.... ben 34.haftadayım henüz ama hamile kalmadan önce rahim perdesi alınması için histereskopi ve tüplerin durumunun değerlendirilmesi için laparoskopi ameliyatlarını gebel anestezi altında olmuştum... umarım sana psikopatça gelmez 😂😁😂😁😂 ama genel anestezi çok keyifli birşeydi bence tabi😁😁😁🤣 değişik bir tecrübeydi.... uyandığımda sakin sakin gözyaşı döküyordum ama konuşmaya mecalim yoktu sesleri duyuyordum ancak müthiş bir uyku hali vardı hafiften midem bulanıyordu ve ben birisinin bana alkol koklatmasını çok istiyordum ama konuşacak halim yoktu 😂😂😁😁😁 gücümü topladığım ilk fırsatta ayılma odasındaki doktorlara ALKOOOOL diye bağırdım...ses eden yok 2 3 4... kimse tınlamıyor.... içlerinden birtanesi of ya susturun şu keşi yada banada bi kadeh verin demişti 😁😂😁😂😁😂😁 halbuki koklamak istiyordum kolonya alkol dezenfektanlar her zaman mide bulantımın bir numaralı ilacı olmuştur 😂 ağrım sızım yok laparoskopiye bağlı aşırı gazım ve gaz sancım vardı ... genel anestezi ile ilgili deneyimim böyle halsiz uykulu sarhoş gibiydim ilk gün sonra tuavlete gittim dolandım gece uyudum derken kendime gelmiştim ... ve hep bide bebek olsa naparım diye düşünmüştüm😂