Ebruuuu16 Kızlar dün detaylıya girdim herşey normal dendi ama 1.5 saat beklememize ragmen bebegimin midesinin dolmadıgını söyledi nefes borusunda tukanıklık olabilir dedi doktor. Takip edilmesi gerekiyo dedi böyle bişeyle karşılaşan varmı
Tkckvci Ebruuuu16 Allah Allah bende hiç duymadım böyle bişey. Kendi doktorunuz ile süreci paylaşın mutlaka
Sevval0308 Ebruuuu16 bende miğde sorununu yaşadım canım daha dün dedi açsın büyük ohtimal görünmüyor migdesi birşeyler görüyorum ama emin değilim geçen haftada miğde ile beraber üç dört şeyi daha görmemişti dün migdeyi yine görmedi bir ay sonra gel dedi ama geçen hafta kendi doktorum o nasıl görememiş ben gördüm demişti başka bir perinatolojiden sıra aldim iki hafta sonrasına bir ayı bekleyemem :/
serpil1baby Ebruuuu16 ben böyle birşey ilk defa duydum benim doktor mideyi gördü mideye giden ana damarları inceledi beslendiği damarlar gayet iyi dedi mide boş bilmem ne falan demedi 🤷🏼♀️
Ebruuuu16 Tkckvci kontrol günümü bekliyorum sabırsızlıkla aslında hemen gidicem ama çok fazla ultrasona giriyorum riskli gebelik yaşadıgım için o yüzden bekleyim dedim
Ebruuuu16 Umarım hiç bi sorun yoktur yavrularımızda. Benim mideyi gördü ama içi boş dedi bekledik baya az doldu tam doktorun istediği gibi dolmadı
Tkckvci Ebruuuu16 Detaylı ya bakan doktora ne olacak peki yani bu sorun mu var ne yapılması lazım diye sordunuz mu yani sonuç ne olacakmis nasıl yönlendirdi sizi
Ebruuuu16 Tabi sordum. Takip eden doktorunuza söyleyin arada baksın dedi mide doluyormu diye . Eger bi sorun varsa dogumdan sonra ilk beslenmede bogulabilir dedi o sebepden dolayı takip edilmeli ameliyat gerekebilir falan dedi
hatice3553 Ebruuuu16 nefes borusu değil yemek borusunda problem oluncs yuttuğu su mideye inmiyor mide ultrasonda görüntülenemiyor