Hazalibis Merhaba kızlar daha 16 haftalık hamileyim bir anda karnım büyüdü ve hiç kilo almama rağmen karnım çatlamaya başladı nasıl önüne geçebilirim ? Karına sarı kantaron sür diyen var zeytinyağı sür diyen var sizce hangisi daha iyi?
2prensesannesiiii Hazalibis 28+1 haftalığım bio oil kullanıyorum çatlak yok ileri haftalarda ne olur bilmiyorum ama biraz da genetik 🙏🏻
Selisscee Hazalibis benimde sizin haftalarinizda Bi anda goguslerim çatladı günde 3 lt su içmeme bio oil kullanmama rağmen ama karnima da uyguluyorum orası catlamadi annemde hiç çatlak olmamış mesela genetik diyorlar bende oldu yani goguslerim Bi anda sızlayarak büyüdü sanırsam ondan oldu
Kitapkurduuu Hazalibis genetik yapıyla alakalı canım. Hamileliğimin başından beri kantaron yağı kullanıyorum 32. Haftadayım ve çayladım maalesef
Mommy61 Ben bio oil kullandım 36 olacağım bu gece hiç çatlağım olmadı biraz da genetik ama bio oilin etkisi olduğunu düşünüyorum çok memnunum doğuma kadar sürerim
Hazalibis @Mommy61 Teşekkür ederim bir kaç kişiden daha duydum bio oili olmadı onu alacağım, böyle erkenden çatlaması açıkçası şaşırttı beni
Mommy61 Hazalibis yapısal oluyor genelde elden gelen tek şey kaşımamak, bol su içmek ve düzenli nemlendirmek. Buna rağmen oluyorsa da üzülmeyin evlatlarımızın hediyesi 😊