Elis-im Yaa bir aya yakındır çağla badem canım istiyor 🤕 Nereden bulabilir bilgisi olan.bir ay dahla beklersem pazarda bile olucak ama🥲
pediatrihemsiresi Elis-im googlea hamile manavı yazın genellikle istanbul veya antalya taraflarında oluyor kargoyla gönderiyorlar
piiremsesinannesiii Elis-im ay nerde oturuyorsun yarın biz de toplamaya gidicez yenecek derecede olduysa bulamazsan bana burdan ulaş yine bende eğer olduysa toplayabilirler kargoya vereyim sevabına girmiş olurım hem 🥰
Elis-im Zeynepozcan 100 gr 170tl onu geçtim yorumlatı okudum çütük geldi içi kahve rengi geldi diye yazanlar olmuş malesef🥲
Elis-im piiremsesinannesiii Yaa çook teşekkür ederim. İzmirdeym ben ama biraz daha sabrederim saolun🙂🥰
piiremsesinannesiii Elis-im rica ederim muğladayım bende burda bence bi kaç haftaya satışa hazır olmuş olur 🌸
Besteerg İzmirdeyim ben de aynı durumdayız geçen sabaha karşı sebze meyve haline bile gidip aradık gelmemişti. Datça’dan birkaç yeri aradık en erken haftaya toplanır diyorlar. Ama bulursak bulduğumuz manavı burada paylaşalım :)
Elis-im Besteerg 3 haftadır beklemem dışında sorun yok 🙃🤪 İşallah bulursak haberleşelim siz hangi ild snz
zahidinannesi Ben i.g de datcada bi satis sayfasi buldum. 500 gr 135, 25 de kargo şu an yolda bekliyorum.
zahidinannesi Besteerg paylasirim ama ürünüm gelmedi, tavsiye olarak düsünmeyin. Siz de girip bakin hesaba icinize sinerse siparis verirsiniz