Busra-1601 kızlar esenyurtta Hill istanbul konuklarına oturan var mı şu an oturduğumuz yer kentsel dönüşüme giriyor biz de en uygun o sitede daire bulduk ama emin olamıyorum oturan varda bilgi verebilir mi
Nursl7 @Busra-1601 kardeşim oranın karşısında oturuyor en son aidatı bin tlydi daha yeni yeni gelişiyor orda heryer inşaat 🙂
Busra-1601 Nursl7 peki muhitti nasil google yorumlara baktım biraz ama kafam karıştı bazıları guzel diyor bazıları kotu diyor esenyurt cok karışık bir yer olduğu için içime sinmiyor oralar kardeşiniz memnun mu
Nursl7 @Busra-1601 kardeşim işe gidip geliyor servisle o yüzden pek bilmiyorum ama onunki yola yakın bir tık bende saadetdere de oturuyorum ama eşimde diyor esenyurt geneli kötü diye
Busra-1601 Nursl7 ben de google yorumlarından sonra vazgeçtim günlük kiralık ev olarak çok kullanan varmis simdi hamileyim de çocuğumu oyle bir yerde yetiştirmek istemem bence biz oralara hiç bakmayalım cok teşekkür ederim ilginiz için ❤️
Nursl7 @Busra-1601 evet çoğu site öyle esenyurtta eşime sordum öyle dedi rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana