CmreKsidar naneli_seker eşyalarınızı hazırlayıp bakabilirsiniz valizi alırken gözünüzde tartarsınız ama küçük boy yeterli de olabilir. Götüreceğiniz eşyaya kalmış ama ben eşime de biseyler koyacağım o yüzden küçük bana yetmez diye düşünüyorum
Poyrazin_annesi Bnde bu sekıl hazırlamıstm ilk bebegımde ve sadece hastane cıkısını gıydırdık dıgerlerını ellemedk bıle😂yanı hıc pisletmesı ustunu
CmreKsidar Poyrazin_annesi ya kendimi garantiye almak istedim bisey lazım olsa gidip gelmek sıkıntı olacak teşekkür ederim☺️
bebek_firarda CmreKsidar eviniz uzaksa zaten yedekli götürmek tabiki mantıklı ama ayrı ayrı paket yada poşetlere koyun ki hepsi bi anda kirlenmesin
CmreKsidar bebek_firarda ebeye verilecekler ayrı bir organizerde yedekler ayrı bu bavul ici organizerler var ya onlardan almıştım ☺️
bebek_firarda CmreKsidar ben verdim ilk günden. Hala arada bi atıyo arada bi emiyo zorlanıyo ama memeyi unutma vs yapmadı. Sürekli vermeyin ama ara arada olsa verin bence. Bana hemşirelerde doktorda hiç bişey demedi