btllsk melekmommm Benim çok erken çıktı iç karnım darmış anneminde öyleymiş genetik yani canım 3 aylıkken kocaman göbeğim vardı 🙈 şimdi 30 haftalık olcaz inşallah normal halde aşırı büyük olmuyor hiç kafana takma 🥰
melekmommm btllsk zynpksre koca göbüşlüler olarak yola devam edicez demekki. Annem ve eşim dırumdan çok memnun beş seneden sonra olunca baktıkça seviniyorlar bense deli gibi akşama kadar karnım niye şişti diye araştırıyorum 😂😂
zynpksre melekmommm bende de aynıydı sanırsın 5 6 ay hamile gibi😂 ben çoookk şiştim o haftalarda sonradan biraz indi ama 12ye girdim yine de göbeğim kalınlaşmam falan var 🤦🏻♀️
btllsk melekmommm Hiç kafanı takma belirli bir süre sonra gözüne batmıyor alışıyorsun 😀 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip inşallah 🥰😘
cicek52 melekmommm benimde erken çıktı ikinci gebelikten. Ama bebeğiniz tedaviyleyse, tedavideki ilaçlar vs de şislik yapıyor. Boşver bebiş doğunca hiç biri kalmıyor 😊
melekmommm cicek52 aynen canım yiyip içip keyfime bakıyorum 😁bu günleri çooookk bekledim doğumdan sonra bakarım artık çaresine 😁😁
Zehross03 Haftaya girdik kilom aynı ama göbek aldı başını gidiyo eşimde farkediyor şişkinlik sandım ama sabah akşam böyle erken çıktı sanırım 🤷♀️
Zeynep_Defne melekmommm 55 kiloyla hamile kaldım ve öğrendikten bir hafta sonra karnım ve göğüslerim epey büyümüştü.Doktor gaz dedi.karnım hep önden gitti.37.haftadayım kocaman bir karnım var🫣
FatmaErdur melekmommm bende öyle oldum etrafımdaki herkes gaz dedi ama değildi şuan da 12+0 oldum ama karnım beş aylık hamile gibi o iç karınla alakalı benim diğer iki gebeliğim de öyleydi
melekmommm FatmaErdur annem de diyor iç karnın dar göbek o diyor 😁 aman olsun napayım ama işte hiç bi kıyafetim olmuyır artık şimdiden gidip geniş şeyler almam lazım 😌😌