Sevvl mucizem___ kız ne alaka nasıl benzettin erkeğe hepsı aynı bebeklerın doğana kadar hele ki verilen bu görüntülerde hic ayırt edemem valla
Mti2209 mucizem___ benim kızım doğduğun da da erkeğe benziyordu 😀 hatta babam kız çocuklarını çok sever , şey diyordu bana beni kandırıyon mu sen kızım oldu diye bilezik takmam için diyordu 😀 yani olabiliyor böyle şeyler
mucizem___ Eşim bile ısrarla soruyor doktora gidince sorayım bir kere daha baksın değil mi cinsiyetine
Byznr91 Canım erkeğe benzeyen kız bebekleri de var bence doktor ne dediyse odur ama arkası erkek derler erkeğe benzeyen kız için
Prenses_annesi3 Byznr91 vala canım benim kızım bildiğin erkek tipli bikeresinde hastanede bir teyze demişti kızım sen niye oğluna kız kıyafeti giydirmişsin 🤣🤣 şimdi tekrar gebeyim ve kız Buda kız tipli olur insalalh
Ahsenveannesi mucizem___ ya zaten daha çok minik yağ doku yok tiple olacak iş olsa boşuna bacak arasını görmeye çalışmaz doktor🤣
mucizem___ Sevvl ahaha ne bilim eşim kaynım falan erkek mi acaba dedi doktora sormak aklıma gelmemiş bir daha ki muayenede sorucam mutlaka
Betul_1 @“mucizem___”#yani haklısınız gerçekten erkek yüzüne benzettim ama yanılma bu haftalarda olur mu bilemem Allah’ın işi yine
limoncicegim2 mucizem___ kız gözünü sevim nerden anladınız o resimden erkeğe benzediğini ben ilk doğduğumda bile erkeğe benziyormuşum 😂😂
mucizem___ Mti2209 😂😂😂 Ya eşim cok takıldı bir daha sor doktora diyor hep bir daha ki gidişimde sorayım bari de rahatlayalım