Nurcanben DnzTnr nolur ayranı dene şuan aşırı inat ettim o ayranı sana içircem sonra yarayıp yaramadığını soyliceksin 😂
Nurcanben DnzTnr ayy benim eşimde ilk zamanlar öyleydi nerem agrisa hadi hastaneye gidelim hamilelikten olduğunu anlaması uzun sürdü 😂
DnzTnr Nurcanben gidince saniyorki hemen herşey geçecek kendi hasta olsa sürünür gitmez ben öf desem hadi hastaneye hadi hastaneye
Gamzedmrr Susam iyi gelıyor dıyorlar ben de 35. Haftadayım mide yanmalarım oluyor ara ara susam önerdiler denedim bende bi faydası olmadı maden suyu benim kurtarıcım . Susam belkı sizde ise yarayabilir deneyin derim😊
Gamzedmrr DnzTnr inşallah faydasını görürsün canım . Elma varsa elma da yiyebilirsin onda işe yarıyor bu arada 😊
Esmeh DnzTnr valla aynısını bende yaşıyorum özellikle uzanınca yada eğilince vede namaz kılarken çok oluyor önceden anlamıyordum midem bulanıyor sanıyordum ama öyle değilmiş yemek yiyince geçiyor benimki
DnzTnr Esmeh benim arar ara olur ilaç içince hemen geçerdi bu seferki çok başka dün gece başladı aralıksız devam bildiğim ne varsa denedim galiba geçmeyecek
Marysmommyy DnzTnr evet canım üst üste yapma bekle aralıklı yap hem de hangisi ise yaradı görürsün bi daha olursa onu uygularsın
DnzTnr Nurcanben içiyorum şuan 😂 boğazım yanıyor ama Allah razı olsun enerjim yükseldi en azından sayende 🤭
DnzTnr Firaaa dondurma çok iyi geldi bı saattir iyim dün geceden beri cayır cayır yaniyordum 🤭 inşallah sabaha kadar tekrarlamaz tekrarlar da da donddurma hazır bekliyor 🥺 görgüsüz gibi ısırdım ısırdım yuttum
Nazli-61 DnzTnr çok fena canım valla tatlı yesen aynı tuzlu yesen aynı yemesen hiçbişe sanki o zaman bile yanıyor çok iyi anlıyorum seni insanın yemeye hevesi kaçıyor da işte açlıkla başa çıkılmıyor 🙇🏻♀️
DnzTnr Nazli-61 ilk kez bu kadar uzun sürdü Allah göstermesin bı daha hiç dayanamiyormusum ben meğer canım tatlıymış
DnzTnr Nurcanben yok malesef kesmedi o an kesti ama 20 dakka yarım daat sonra yine aynı. dondurma yedim şimdi bı ohhh dedim ki 🤭 sanki ateşin üstüne su döküldü resmen coss ettim😂🤭
Nurcanben DnzTnr aa evet benimde içim yanınca dondurma yiyorum az önce de yedim bide vanilyalı dondurma bebeğe kilo aldırıyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum 😂