oznur-41 Kızlar pazartesi kan vermiştim sonuç 9.86 pozitif yazıyordu bugün adet günüm tekrar verdim 11.11 iki katı artış olmamış :( Artış olur mu sizce ?
Suheyla2 oznur-41 bence çok takıntı yapma benim 5haftalıkken 492 di 10gün sonra 600küsürdü ama şükür 24+6yız şimdi Rabbim kucağını doldursun
monarosamommy oznur-41 kimyasal gibi duruyor canım bende 2 gün önce kimyasal olduğunu öğrendim betam artmadı 40 dan 48 e çıktı sonra 17 ye düşmüş şuan kanama yaşıyorum düşük yapıyorum ağrılarım oldu çok ama iyim şükür Allahım en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah
1ciftyesilgoz Maalesef canım artış olmamış 🥺 kimyasal gibi gözüküyor, Eğer aynı yerde verdiysen kanı.
oznur-41 monarosamommy cuma günü tekrar vericem benimde değerim düşücektir heralde Rabbim en kısa zamanda bizede bir evlat nasip eder inşallah 🤲
AsyaCngz55 oznur-41 sadece 2 kanla anlaşılmaz canım bu doktor bile böyle durumda 2 gün arayla en az 3 kez kan alarak kesin bir şey söylüyor.
AsyaCngz55 oznur-41 aile hekimine de danışabilirsin hep boş sağlık ocaklarını hem kan verir hem doktor görüşü almış olursun