Mommy48 Oğluma hamileyim 24 haftalığız Demir Han koyacağız inşallah 💙 Sağlıkla gelsin miniklerimiz 🙏🏼🌼🎈
Efsane2014 Simay13 benim 1 kızım var adı efsane 2. Kız olursa Hanzade olucak erkek olursada Saygın düşüüyoruz
Cicegim38 @Damlasupilcioglu kızlar size bişey sorucam esim kiz cocunu cok istyordu adini “zerda” koymak istyor bende kirilmasin diye tamam dedim başta hoşuma gitmiyodu ama şimdi gitmee başladi sizce nasil ?
Zeyzey055 61lazkizi61 peki bir oğlunuz daha olsaydı talhaya uyumlu ne koyardiniz benmde oğlum talha bu bebegimde erkek olacak büyük olasılıkla isim karar veremedim
Gozde-n Damlasupilcioglu Kızımız olacak 😍 Sevde koymayı düşünüyoruz. Daha 21 haftalığız değişir mi ismi bilemiyorum 😅
Damlasupilcioglu Gozde-n hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 ama eğer bi isim varsa başka isim bakmayın çok kafa karışıyor 🥰
yasemin1622 Elizo yaa evet öyle diyolar sağlıklı doğsun önce önemli olan o tabi 🥰 bu arada erkek olsaydı düşündüğüm isimler arasında Aras vardı benimde isim zevklerimiz benzer demekki ☺️
Damlasupilcioglu btllsk eğer ki illa iki isim koyacaksanız Aden Mira 🥰 ama tek isim olarakta Aden güzel 👍🏻
shrbnaltn Bilgedmrck efnan koyacaktık bizde isimli yaptırdık ama isimden vazgeçtik isimli elimizde kaldı
61lazkizi61 Zeyzey055 erkek olsaydı.bizimde en zorlanacagimiz konu isimdi eşim uyumlu olsun istiyordu o yüzden Taha veya Yahya istiyordu 😂
Bulbulyuvasi Kalbiimde2can eflin benim adım ve söylenmesi cok hos gerçekten afım diye söylemiyorum ama hahssahdh
Kalbiimde2can Bulbulyuvasi 🤣🤣 dün ogluma sordum kiz olursa eflin mi olsun ayla mi diye oda eflin olsun dedi yani büyük ihtimal kiz olursa eflin 😍❤️