Aslihantuncer Kalbiimde2can evet aslıhan ve atakan olarak kardeş kafiyeli isimlerimiz var😊 10 senenin sonunda buyuk bir aşkla evlendik bin şükür nasibimiz birmiş isimlerdende anlaşildigi gibi hahahhaah😂😂
Elifkursun44 Damlasupilcioglu ya hayırlı olsun bende atlas cok ıstıyordum üçüncü hamılelıgım ıkısını ben koydum dıye bu sefer esım kuzey dedı bende kağıtlara yazıp çocuklara cektırdım ıkısıde kuzeyı cektı o yüzden kuzey de karar kıldık
Damlasupilcioglu Elifkursun44 teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun 🥰 bi ara kuzey ismini bende düşünmüştüm
Seribanakkurt Suanda kıza benzettiler nasip olursa kıza Zehra erkek olursa Ali Asaf veya poyraz Ali arasında kararsız kaldık
kadr3 Damlasupilcioglu ben aras veya mert istiyorum ama eşim babasının adını Mehmet istiyor bakalım, 1 bucuj ay sonra dogurucam daha net Bi değil bebeğin adi
Ozgeucar 24.haftamıza geldik bebeğimizin ismini 💙Buğra 💙 koyucaz Rabbimin izniyle insallah kafamız iyicene karışmasın die hastane çıkış isimlerini siparis verdim 🥰🙈
nazemhanim Damlasupilcioglu kız olacağını öğrendim:) Sare isminin çok beğeniyorum Sare koyacağım ama ikinci isim secemedik daha teşekkür ederim ince düşünceniz için ayrıca
yasemin1622 Elizo yaa evet öyle diyolar sağlıklı doğsun önce önemli olan o tabi 🥰 bu arada erkek olsaydı düşündüğüm isimler arasında Aras vardı benimde isim zevklerimiz benzer demekki ☺️