Rabissssscee Damlasupilcioglu 13 haftada doktorum net erkek gibi ama eşya vs alma dedi. Nişanlılık dönemimizden beri erkek olursa Uğur diyorduk 6-7 ay kadar önce eşimin babası vefat etti şimdi Uğur Ömer düşünüyoruz. Kız hakkında hiç bir düşüncemiz yok henüz 😅
elif-35 zelihaguzelsu Yusuf Yakup koyabilirsiniz.hem kendi isteğin hem büyüklerin de gönlü olmuş olur
Rabissssscee Damlasupilcioglu orada da erkek çıkıyor, herkeste erkek hissediyor hissettiğini söylüyor pazar günü 15+2 olacak netleşecek. Kız çıkarsa herkeste büyük şok olacak gibi 😁 cinsiyet hiç önemli değil ama çünkü biz 8 senedir bekliyorduk. 🥺
irembasoglu37 Biz kızımız olucak diye hissettiğimizden Efnan koyacaktık ama bir baktık ki oğlumuz oluyormuş 😂 O yüzden Akif Berk koyacağız Nasipse 🫶🏻🙏🏼
elif-35 Benim oğlum un adı Zülfikar TUĞRUL 😁 Z kayın babamin adı eşim istedi T yi ben istedim .iki tarafında isteği oldu yani 😊 uzun diye de istegimden vazgeçmedim onuda oğlum düşünsün yarın optik kotlarken 😂😅😅
Damlasupilcioglu Rabissssscee tabiki de sağlıklı olsun da gerisi gerçekten önemli olmuyor, Rabbim sağlıkla hayırlı zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️🥰
mucizemb Damlasupilcioglu Bizim de ilk bebeğimiz erkek olacak adını Deha ya da Kıvanç koymayı düşünüyoruz bakalım 😻🐣💙😇