Gmzebilen Damlasupilcioglu ben daha bilmiyorum cinsiyetini ama kız olursa ikranur erkek olursa Kerem Ali düşünüyoruz 🙏♥️
Gozdece_06 Damlasupilcioglu bende bilemedim Mavi demiştim herkes kısmı dedi 😔 çok teşekkür ederim canım amin inşallah 🙏🏻 Cümlemizin kuzuları sağlıkla sıhhatle doğsun isimleriyle yaşasın ❤️
mucizemm_00 Damlasupilcioglu Maşallah canım 😍 inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🥰🙏ilk gebeliğin mi
NE02 Damlasupilcioglu evet ama erkekte sevmiyorum erkek olsa başka bi isim koyardım denizi kıza çok yakıştırıyorum sanki sarışın mavi gözlü bi kızım olacak hissi veriyo ama imkansız 😅😅
Damlasupilcioglu mucizemm_00 amiiin inşallah 🤲🏻❤️ evet ilk gebeliğim 😍😍😍 siz kaç haftalıksınız, ilk mi ?
mucizemm_00 Damlasupilcioglu 15+1 . Benim bı erken doğumum oldu maalesef kaybettim bebeğimi 6 aylık doğdu şuan ki ikinci gebelik sayılıyor sanırım
Damlasupilcioglu mucizemm_00 maşallah maşallah maşallah 🤲🏻 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸❤️🤲🏻
Arcin Damlasupilcioglu amin allah razi olsun… Rabbim sizlere dogum icin güc versin. Ben iki oglanda normal dogum yaptim. Ama kiz sezeryan ile dünyaya geldi. Olsun cok sükür ikimizde iyiyiz. Sagligimiz yerinde. Yarin hastaneden cikiyoruz nasip ise. Bu aksam son. Insallah….
Damlasupilcioglu Arcin amiiin inşallah 🤲🏻 bende normal doğum yapmak istiyorum ama Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲🏻 minik prensesi benim için öpün 🥰😘
Simralya Kızlarımın adı Alya dua Simra liya Bu bebeğimde kız olsaydi Bade Hüma koymayi çok istiyordum fakat erkek olunca babası Ali ismini çok sevdiği için Ali koyduk yanına da Karan ekledim Adlarıyla büyüsünler insallah ❤️🧿
Damlasupilcioglu Simralya ayyyyy Alya ismine bayılıyorum, olurda ilerde bi kızım olursa adını Alya koyacağım 🥰😍 isimleriyle yaşasınlar inşallah 🤲🏻❤️
mucizemm_00 Damlasupilcioglu amin inşallah çok sağol canım 😍 sende sağlıkla kucağına alırsin inşallah ❤️🥰