Gul11 Kızlar nasılsınız kasımda açılışını yapanlar kurtuldu . Halen beklemedeyim. Pazara kadar süre verdi doktor . Pazara kadar gelmezse pazartesi sezaryan yolu gözüktü bana. Çatı muyane üst çatı dar dedi. Bebek iri dedi. Buna rağmen normal doğumu zorlayacağım ıçin 40 haftayı bekliyor doktorum . Sizde durumlar nasıl şafak kaç? Benim maksimum 7 🤔🤣
Hildambxl Gul11 benım de yarin 38 ıkıncı. Olmasına rağmen korkuyorum normal denıcem benımde tam 40da yatışım yapılacak bazen makatta baskı oluyor bakalım korkuyorum
beren22 Gul11 bizimde şafak 7 😊 benim sezeryan olacak kismetse. Önemli olan sağlıkla gelmeleri zaman yaklaştıkça korkular ve heyecan basıyor insani
Handearsy Gul11 39+2 yiz bugün randevum var bebek iri olduğu için muhtemelen gün vericek sezaryen için 🤭 keşke bugün alsa 😁
Gul11 Hildambxl canım sağlıcakla kucağına al inşallah . Bnde cok korkuyorum son ana kadar belli değil doğum şekli:((
Ayseoztrk Bende 38+1 oldum artık gelsin istiyorum doktorum çatı muayenesinde 3500 e kadar normal yaparsın dedi bebek geçen hafta 3100 dü daha fazla kilo almadan doğurmak istiyorum 😢
Gul11 Ayseoztrk ah canom 38+1 biz ne yapalım korku heyecan hepsi var hayırlı doğumlar diliyorum canim
Esracim Gul11 son 9 gün kaldı ama tık yok. Doktora yapmam gereken birşey var mı dedim o da yürüyüş yap yeter dedi. Sancı vs birşey yok. Ama bı kaç gündür kafasını daha aşağıda hissediyorum sadece. 14 Kasım son gün gözüküyor inşallah sancım gelir
Dduru Esracim merhaba cnm bizimde 14 kasimda gunumuz doluyo pazar gunu yatismiz yapilcak cok beklemeye gerek yok dedi doktmz cati muayemizi olduk aciciklik falan yok dedi ilkten suni sanciyla bi deniycz acilma olmazsa sezeryana alirim dye konustik sizde durumlar nasil
Gurseda Gul11 benim de 39+2 canim bana da carsamba ya kadar bekleyelim dedi gelmezse persembe cuma sezeryan gunu alabiliriz dedi bekliyoruz bakalim karnim hala mideme yakin kanala girdigini dusunmuyorum sancim falan da yok hayirlisi diye dua ediyorum :)
Cotton Gurseda senin bitiyormuş bu hafta☺️ Baştan beri aynıydık,, benim doktor bu hafta da beklemede olacağız dedi☺️ Artık bu hafta sürpriz, haftaya kesin gibi😊😊
3cocukannesi19 Gul11 çok heyacan entarika romantizm dolu bi filmin sonuna geldik 💪🏻Finalde bi bebiş hediye 🎁😉😘🤣