Nazlii_i tazecikannee içli köfte hazırladım.annem sarma sardı pofuduk poğaçalardan yaptım kurabiye yapcam dereotlu falan çıkartılıp ısıtılıp yenilsin diye kayınvalidemde su böreği kete falan hazırlıcak. Gerçekten buzlukts olmaları çok büyük avantaj sonuçta onlar kalcak yanımızda illaki ailelerde gelicek yanlarında akşam yemeğe olsun oturmaya vs yorulmasınlar onlar için yani bizler yemek için gelen misafirlere vercek değilim sonuçta bebeğimi görmeye geliyorlar yemek yemeğe değil. Kolaylık olsun kayınvalidemle anneme diye yapıyoruz.
Ozlemduman daryaost biz kendimiz için hazırlıyoruz zaten ramazana denk geliyor bebek görmeye gelen iftardan sonra gelir onlara da birer kahve çikolata koyarım diye düşünüyorum en olmadı eşime kuru pasta aldırıcam soğuk içecek ya da çay yanına koymaya bu yeterli bence
FatmaAselinAnnesi_60 tazecikannee aman banane doğuma ben bişey yapmayacağım birde lohusa halimle bişey beklemesinler kendileri düşünüp getirsinler sonuçta hayırlı olsun a geliyorlar
Gizemlibirisi Ay milletten banane.ben kendim için içli köfte,lor ve zeytin böreği,lahmacun,poğaça,kavrulmuş et ciğer falan koymuştum.esim işteyken ne zaman aç kalsam hemen çocuk kucağımda onu atardım mikrodalgaya Öyle iyi gelmişti ki..
Bizantion Hiçbir sey yapmadım yapmayıda düsünmüyorum misafir gelip çay icip gitsin bir zahmet cayin yaninada tatlı aldıririm esime dısardan yer giderler kendimiz icinde esimle iki kisiyiz yeriz o yapar gerekirse yemek aramaz cok öyle sagolsun iyilesince agırlarım bebisim az buyusunde rahatimi bozamam hamileyim zaten 🤔