sena_bektas Kızlar neredeyse 25 haftalık oldum yanı hıc hissetmiyorum desem yeri var ultorsanda herşey yolunda ama benı bu durum tedirgin edıyor. Boyle olması bebekte bır sıkıntı olduguna mı ısarettır yoksa normalmıdır napıcam aranızda benım gıbı olan varmı
guzelanne01_ sena_bektas hamileliği çok seviyorum bayılıyorum hatta hareketlerine aşığım bebeğimin Ama bu oynamama stresi acayip geriyor seni çok iyi anlıyorum🤷🏻♀️
Binnur-cam sena_bektas o haftalarda düzensiz oluyor düzen bekleme canım hergün 2 3 kere hissetmen ideal bence normalde 28den sonra net hissedilir derler benim 30dan sonra düzene girdi ..
melikedelibas @sena_bektas Gayet normal 30 dan sonra daha hissedilir oluyor ve duzene giriyor suan bu haftalar en cok uyuduklari haftalar 29.haftada bile 3 gun hissetmedigimi bilirim
sena_bektas melikedelibas bazı kısıler 22 haftadan sonra ıcımde kıpır kıpır diyor cok hareketlı dıyor ben tegırgın oluyorum
Emyergn Mevyesuyu bebeği inanılmaz hareketli yapıyor denediniz mi hiç. Benim de 22. Haftaya kdr çok çok nadirdi hareketleri meyve suyu içince çıldırır gibi hareketleniyordu bir deneyin isterseniz
Emyergn sena_bektas siz 30 a kadar bekleyin bence karın kaslarının sertliğinden de hissedilemiyormuş. Bana herkes 18 - 22 arası hissetmen gerekiyor diyordu ama benim daha geç oldu hissetmem
melikedelibas @sena_bektas korkma normal bence onlar biraz abartiyor bebek hareketleri en net ve hissedilir 30 dan sonra oluyor sonrada dursun diye bakarsin benimki yarcak karnımı çıkıcak 😁