usenmedimyaptimbirvelet Kızlar instagramda ilkgünbebe diye sayfa var güvenilir olup olmadığını anlayamadım🥲 alışveriş yapan var mı? bana güvenilir gibi geldi bir influencerdan gördüm ama sizler aldınız mı acaba
Fadimegll321 usenmedimyaptimbirvelet bende biliyorum o sayfayı ama bir şey almadım instagrama güvenemiyorum Trendyol Hepsiburadadan falan alıyorum
Gumus25 usenmedimyaptimbirvelet alışveriş yaptınız mı acaba? Bende çok beğeniyorum çok güzel şeyler var.
Seyma2525 usenmedimyaptimbirvelet ben orayı bilmiyorum ama evsen bebe diye bi sayfa var outlet kısmı her saat yenileniyo ve çok uygun tulumlar takımlar var oraya göz atabilirsiniz ben bi kaç kez alışveriş yaptım uygun güvenilir bi site
usenmedimyaptimbirvelet Seyma2525 ya bazı sayfalarda kıyafetler çok kötü o sayfada güzel şeyler buldum müslin falan yazlık almayı düşünüyordum bilemedim birde o sayfaya bakayım
usenmedimyaptimbirvelet Gamzecem kız bebekler için ne güzel şeyler var bizim gariban erkek bebekler için çok seçenek yok 🥲
usenmedimyaptimbirvelet Gumus25 hayır yapmadım ama güvenilir duruyor tanıdığım bir fenomen var o oğluna almış dedim herhalde güvenilir